Integritetspolicy

På Grit Kitchen är vi engagerade i att skydda din integritet och säkerställa säkerheten för din personliga information. Denna integritetspolicy beskriver hur vi samlar in, använder och skyddar de uppgifter du lämnar till oss.

Insamling och Användning av Information:

Vi kan samla in personlig information som ditt namn, kontaktuppgifter och e-postadress när du gör en bokning eller prenumererar på vårt nyhetsbrev. Denna information används enbart för kommunikationsändamål och för att förbättra din upplevelse hos oss.

Dataskydd:

Vi vidtar lämpliga åtgärder för att skydda din personliga information och förhindra obehörig åtkomst eller avslöjande. Dina data lagras säkert och är endast tillgängliga för auktoriserad personal.

Kakor (Cookies):

Vår webbplats kan använda kakor för att förbättra din webbläsarupplevelse. Dessa kakor används för analytiska ändamål och samlar inte in personlig information.

Tredjepartstjänster:

Vi delar inte din personliga information med tredje parter för marknadsföringsändamål. Vi kan dock använda pålitliga tredjepartstjänster för att hantera bokningar, analysera webbplatsbesök eller skicka nyhetsbrev. Dessa tjänster följer sina egna integritetspolicyer.

Dina Rättigheter:

Du har rätt att få tillgång till, rätta eller ta bort din personliga information när som helst. Om du har några bekymmer om dina uppgifter eller vår integritetspolicy, kontakta oss gärna.

Genom att besöka vår webbplats eller använda våra tjänster godkänner du villkoren som beskrivs i denna integritetspolicy. Vi kan uppdatera denna policy från tid till annan, så vi rekommenderar att du granskar den regelbundet.

Om du har några frågor eller behöver ytterligare information om vår integritetspolicy, tveka inte att kontakta oss. Din integritet är viktig för oss, och vi är dedikerade till att upprätthålla ditt förtroende och förtroende.